Poziv svim potrošačima

302

Cijenjeni potrošači, pozivamo vas da s nama podijelite vaša iskustva, kako loša, tako i ona dobra kad je u pitanju tržište roba i usluga.
Portal reklamacija.ba je zamišljen kao mjesto na kojem ćete moći javno iskazivati vaše (ne)zadovoljstvo, ali ujedno i ostvariti interakciju s drugima koji su doživjeli iste ili slične probleme.

Na taj način svojim primjerom pomažete da drugi potrošači ne ponavljaju vaše greške. S druge strane, onaj tko je po vašem mišljenju prekršio vaša potrošačka prava, imat će priliku da iznese svoj stav, komentar, demanti.
Taj vid komunikacije sigurno će vremenom pokazati rezultate, jer upravo nedostatak komunikacije na relaciji trgovac – potrošač vrlo često je uzrok nezadovoljstva potrošača.
Kroz naš dugogodišnji rad, često smo imali priliku čuti komentare „ma nije meni do izgubljenog novca, koliko želim da se za ovo sazna“. Upravo ovaj portal će na određeni način osigurati da se čuje glas potrošača. Ujedno pozivamo sve trgovce i pružatelje usluga, predstavnike institucija, javnih poduzeća, ministarstava, nadležnih inspekcija, akademsku zajednicu i dr. da također sudjeluju u radu ovog portala, komentiraju prigovore, daju savjete, ukazuju na konkretna rješenja.

Naš konačni cilj je unapređenje kvalitete življenja kroz osnaživanje potrošača u borbi za svoja prava, a što je izravno povezano s porastom kvaliteta usluga i roba na našem tržištu.

Futura tim.